Ongelmia TV-kuvassa?

Näkyykö kuva sillion kun haluaisit katsoa suosikkiohjelmaasi? Pätkiikö kuva, tulee ruutuun neliöitä ja särinää? Onko kuvan laatu säästä tai vuorokauden ajasta riippuvainen?

Ei hätää, hoidamme homman kuntoon: Suuntamme antennin tai vaihdamme sen parempaan, siirrämme maston parempaan paikkaa, asennamme häirönpoistosuodattimen, vahvistimen tai mitä ikinä tarvitaankin.

Edes AntenniWelho ei  aina saa kuvaa näkyviin, vaikka velho onkin. Viimeisenä vaihtoehtona on katvealuemenettely. Antenniurakoitsija toteaa katvealueen ja Digita järjestää Canal Digitalilta satelliittivastaanottimen ja maksuttoman katselukortin nimellistä korvausta vastaan ja asiakas vastaa asennuskustannuksista.

Lisätietoa katvealuemenettelystä ja yleisimmistä ongelmista antennivastaanotossa.

Onko taloyhtiönne HD-ready?

Viestintäviraston määräyksen 65B/2016 mukaan taloyhtiöiden tulee järjestää Ylen HD-kanavien vastaanotto niiden näkyvyysalueelle.  DNA:n VHF-verkon kautta on tarjolla kattava kanavatarjonta ja HD-kanavian määrä lisääntyy niin DNA:n kuin Digitankin verkoissa.

HUOM! Muutos antenniverkossa 17.5.

Nyt on aika päivittää antenniverkko vastaamaan näihin haasteisiin. Meiltä saat

  • Antennijärjestelmän kuntotutkimuksen, jossa antenniverkon tilanne kartoitetaan mittauksin ja visuaalisin tarkastuksin. Saatte raportin jatkotoimenpiteiden ja tarjouskyselyiden pohjaksi.
  • Vahvistimien viritykset ja vaihdon.
  • Antennien vaihdot ja suuntaukset.

Sähköurakoitsijat

Keskity ydintoimintaasi ja jätä antennityöt alan ammattilaiselle, jolla töihin sopiva kalusto asiantuntemus.

Yhteistyössä pääsemma hyvään tulokseen: Urakoitsija hoitaa kaapelonnit rasioille ja antennimastolle ja antenniurakoitsija hoitaa loput. Saat ajantasaiset dokumentit järjestelmästä ja käyttöönottopöytäkirjan. Asiakas saa järjestelmän, joka täyttää uusimmat määräykset ja toimii pitkälle tulevaisuuteen.

Pyydä tarjous tästä.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti